Wie zijn wij

Autotinten ABC is een onderdeel van Reclame ABC. Gestart in 2003 als een full service reclamemontage bedrijf  zijn wij inmiddels uitgegroeid tot dé specialisten op het gebied van autotinting, car-wrapping en lakbeschermingsfolie.

Wij werken zowel voor bedrijven als particulieren en altijd met de beste prijs – kwaliteitsverhouding. Als erkend signmaker zijn wij door 3M Nederland aangewezen als 3M Preferred Carwrappers.

Onze gecertificeerde en erkende monteurs worden opgeleid volgens onze eigen, strikte standaarden en zijn in staat om de diverse producten exact volgens je wensen voor te bereiden en aan te brengen. Al onze carwrappers zijn gecertificeerd voor beste bedrijfsvoering en technische vaardigheden en kennis, en zijn opgeleid volgens de 3M-normen. Dit is te zien in het eindresultaat, een hoogwaardige en duurzame afwerking.

Kwaliteit, is een keuze!

.

Onze voordelen

  • Onze glasfolies geven alle inzittende een aangenaam en prettig comfort tijdens het reizen. Geen stralingswarmte meer door direct zonlicht. Het blijft daardoor veel koeler in de auto, ook als de auto uren in de zon staat.
  • Zonwerende glasfolies bieden u bescherming tegen warmte, inkijk en UV-stralen en houdt het glas bij elkaar tijdens inbraak, een ongeval of andere gebeurtenis.
  • Je auto krijgt met onze folies een mooiere uitstraling, durf op te vallen en stel je eigen look samen. Uiteraard helpen wij je graag met advies op maat.
  • Onze monteurs zijn altijd up to date en beschikken over een enorme kennis. Kennis waarmee zij jou kunnen adviseren en daarmee de juiste keuze kunnen laten maken.